DIEMENSIE

DIEMENSIE

Nu te huur 29m2 op de 2e eateg van het pand, ad €625,– kale huur inclusief voorschot servicekosten excl 21% BTW. Zie ook https://map2.fundainbusiness.nl/kantoor/den-haag/object-86792729-van-diemenstraat-202/

Diemensie is een representatief, kleinschalig bedrijfsverzamelgebouw gevestigd in het Haagse Zeeheldenkwartier. Het monumentale gebouw biedt kantoorruimten aan startende en kleinschalige ondernemers. In totaal zijn er 25 verschillende units, varierend van ca 20m2 tot 94 m2 beschikbaar. Alle huurders kunnen gebruik maken van de algemene faciliteiten zoals de gratis spreekkamer en de keukens. Iedere unit is voorzien van een videofoon en individueel alarm. Huurders zijn afkomstig uit verschillende branches, wisselen kennis en ervaring met elkaar uit en werken regelmatig samen. Stichting Diemensie, die het gebouw exploiteert, heeft als doelstelling startende en kleinschalige bedrijven kantoorruimten te bieden tegen flexibele huurvoorwaarden en redelijke kosten. In 2010 is ons pand verduurzaamd met dakisolatie, achterzetkozijnen en 25 zonnepanelen op ons dak. Deze investeringen konden gedaan worden door een flinke financiele bijdrage van de gemeente Den Haag.

Momenteel te huur

UNIT 2.1

Een ruimte van 8,5 bij 11,2 m op 2e etage, bereikbaar met lift, plafondhoogte van 6 meter. Oude stroken parketvloer, veel bergruimte in mooie authentieke kasten. Veel daglicht door raampartijen aan beide zijden. Eigen keuken met vaatwasser. Twee spreekkamers van ca. 3 bij 2,5 m. Vanaf €175 ex BTW met Nespresso koffie, Simon Lévelt thee en een all-in-one printer. Ook uiteraard Wifi. Per maand opzegbaar zie verder www.flexatdiem.nl. Ook in zijn geheel vast en fulltime te huren voor €1680 per maand (kale huur 1000 en voorschot 680), incl voorschot servicekosten en ex. 21% BTW.

Interesse? Vul het formulier hiernaast in en ik neem in korte tijd contact met je op.

NAAR DE SITE VAN DIEMENSIE

TERUG NAAR HET OVERZICHT