Ondernemerscoaching-80_cyaan

ONDERNEMERSCOACHING

Ik ondersteun ondernemers bij het bereiken van hun ondernemende doelen. Ik doe dat door te kijken, het stellen van de juiste vragen, tussen de regels te luisteren, het samen vaststellen van de juiste acties, het laten vallen van kwartjes, de energie van de ondernemer te activeren en sturen, het aanjagen van de gemaakte afspraken, het bieden van andere perspectieven, te schoppen soms (figuurlijk!). Al het geoorloofde voor een goed resultaat. Dilemma’s lucht geven, en samen op te lossen. Noem het een functioneringsgesprek, een stok achter de deur zetten, het ondernemershart luchten. Als het maar werkt.

Een eenmalig gesprek of regelmatig contact: elke week, maand, kwartaal, halfjaar, het kan allemaal. We vinden de meest geschikte locatie en situatie om te werken: mijn leefkeuken, het strand, het bos, jouw bedrijf, een avond fietsen of skaten, een café of de spreekkamer in de Van Diemenstraat Den Haag. Of bellen, mailen, skypen, appen als dat prettiger is. Stuur me een bericht en we maken snel een eerste afspraak.

TARIEVEN

Het traject Ondernemerscoaching à €1000 bestaat uit:

  • intake met plan van aanpak
  • 4 face-to face coachingsgesprekken van ca. 2 uur
  • 4 telefonische coachingsgesprekken van 45 minuten
  • mailondersteuning gedurende het coachingstraject

Het traject Ondernemerscoaching Telefonisch à €500 bestaat uit:

  • face-to-face intake met plan van aanpak
  • 8 telefonische coachingsgesprekken van 45 minuten
  • mailondersteuning gedurende het coachingstraject

Eén of enkele persoonlijke sessies ondernemerscoaching is €180 voor ca. 2 uur. Telefonische/Skype-coaching is €50 per 45minuten. Bedragen zijn exclusief 21% BTW.

Wil je vrijblijvend kennismaken en een demo van ondernemerscoaching ervaren, trakteer mij dan op een lekkere lunch of een diner. NAAR BEDRIJFSHUISVESTING