ONDERNEMERSCOACHING

 

Ondernemerscoach

Als ondernemerscoach ondersteun ik ondernemers bij het bereiken van hun bedrijfsdoelen. Ik doe dat door te zien, het stellen van de juiste vragen, tussen de regels te luisteren, het samen vaststellen van de juiste acties, het laten vallen van kwartjes, de energie van de ondernemer te activeren en sturen, het aanjagen van de gemaakte afspraken, het bieden van andere perspectieven. Door te bevestigen of te schoppen soms (figuurlijk!).

Ondernemerscoach met drive

Al het geoorloofde voor een goed resultaat. Dilemma’s lucht geven, en samen op te lossen. Noem het een functioneringsgesprek, een stok achter de deur zetten, het ondernemershart luchten. Als het maar werkt.

Hoe werkt de ondernemerscoach?

Een éénmalig gesprek of regelmatig contact: elke week, maand, kwartaal, halfjaar, het kan allemaal. We vinden de meest geschikte locatie en situatie om te werken: mijn leefkeuken, het strand, het bos, jouw bedrijf, een avond fietsen of skaten, een café of de spreekkamer in de Van Diemenstraat Den Haag.

Contact

Wil je liever gecoacht worden via bellen, mailen, Skypen, Whatsappen als dat prettiger of handiger voor jou is? Ook goed! Stuur me een bericht en we maken snel een eerste afspraak.

TARIEVEN

Het traject Ondernemerscoaching Uitgebreid à €1000 bestaat uit:

  • intake met plan van aanpak
  • 4 face-to face coachingsgesprekken van ca. 2 uur
  • 3 telefonische coachingsgesprekken van 45 minuten
  • online ondersteuning gedurende het coachingstraject

Het traject Ondernemerscoaching Compact à €500 bestaat uit:

  • face-to-face intake met plan van aanpak
  • 7 telefonische coachingsgesprekken van 45 minuten
  • online ondersteuning gedurende het coachingstraject\

Eén of enkele persoonlijke sessies ondernemerscoaching is €180 voor ca. 2 uur. Telefonische/Skype-coaching is €50 per 45 minuten.
Alle bovengenoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW.

Wil je nog niet direct een coaching boeken maar vrijblijvend kennismaken en/of een demo van ondernemerscoaching ervaren, trakteer mij dan op een lekkere lunch of een diner. Dan mag je me gedurende een uur bevragen op mijn werkwijze, visie op ondernemerschap en/of bedrijfshuisvesting. Regio Den Haag graag,

NAAR BEDRIJFSHUISVESTING