Mijn naam is Dorrit Steens. Geboren in Delft in 1968, opgegroeid in Rijswijk, en in 1999 verhuisd naar Den Haag. Opgeleid als socioloog, facilitair manager, coach en makelaar. Vanaf mijn doctoraalexamen in 1993 heb ik gewerkt in werving en selectie, innovatieprojecten geleid en ondernemers geadviseerd.

Sinds 2005 als zelfstandig ondernemer actief in het coachen en huisvesten van ondernemers, zowel MKB-ers als zelfstandige professionals in en rond Den Haag. Ik heb talent voor organiseren, enthousiasmeren en analyseren. Ik merk, of voel of weet voor wat er nodig is, met de juiste timing. Liefde voor het Haagse, voor erfgoed, voor ondernemende mensen. Resultaatgericht met oog voor het proces  en de personen. Netwerker. Doe bij voorkeur waar ik goed in ben. En ben daar content mee.

Ben bestuurder bij SHIE Stichting Haags Industrieel Erfgoed en heb zitting in het Haags Monumenten Platform. Daarnaast zit ik ook in het bestuur van de Adviesraad voor de Wijkeconomie Den Haag. Dit zijn besturen die naadloos passen bij wie ik ben als mens en als ondernemer.

Een favoriet netwerk-uitje is voor mij Pasklaar van het Haags Architectuur Café: maandelijks bezoek van een pas opgeleverd nieuwbouwproject in Den Haag onder leiding van opdrachtgever, aannemer en architect. Netwerken is belangrijk, maar zoek dan wel iets wat bij je past, dan gaat het voor je werken.

STEL MIJ - VRIJBLIJVEND - JE ONDERNEMERSVRAAG