Mijn naam is Dorrit Steens. Geboren in Delft in 1968, opgegroeid in Rijswijk, op mezelf gaan wonen in Rijswijk, en in 1999 verhuisd naar Den Haag. Na mijn HAVO examen koos ik voor facilitair management (HBO), en daarna sociologie (WO). Vanaf mijn doctoraalexamen sociologie in 1993 heb ik gewerkt in werving en selectie, innovatieprojecten geleid en ondernemers geadviseerd en gecoacht en begeleid. Gedurende mijn werkzame leven heb ik veel cursussen gedaan om een betere adviseur en coach te worden. En ik ben altijd aan het leren en studeren, want ik vind dat heerlijk om te doen!

In 2005 koos ik voor het zelfstandig ondernemer en legde mij toe op het coachen en huisvesten van ondernemers, zowel MKB-ers als zelfstandige professionals in en rond Den Haag. Mijn bedrijf heet Vida, wat staat voor leven, levensloop, vitaliteit en essentie. Die naam dekt voor mij de brede lading van wat ik wil, doe en belangrijk vind in werken en leven.

Ik heb talent voor organiseren, enthousiasmeren en analyseren. Ik merk, voel en weet vaak voor wat er nodig is om resultaten te bereiken, met de juiste timing. Liefde voor het Haagse, voor erfgoed, voor ondernemende mensen. Resultaatgericht met oog voor het proces én de personen. Netwerker en relatiebeheerder. Ik doe bij voorkeur waar ik goed in ben. En ben daar heel content mee.

Naast zelfstandig ondernemer ben ik ook bestuurder bij SHIE Stichting Haags Industrieel Erfgoed en heb zitting in het Haags Monumenten Platform. Bestuurlijk werk dat goed aansluit bij mijn dagelijks werk en de zaken waar ik graag voor sta.

STEL MIJ - VRIJBLIJVEND - JE ONDERNEMERSVRAAG