DORRIT STEENS

ACHTERGROND DORRIT STEENS

Mijn naam is Dorrit Steens. Geboren in Delft in 1968, opgegroeid in Rijswijk, op mezelf gaan wonen in Rijswijk, en in 1999 verhuisd naar Den Haag. Na mijn HAVO examen koos ik voor facilitair management (HBO, diploma in 1990), en daarna sociologie (WO, bul in 1993). Vanaf mijn doctoraalexamen sociologie heb ik gewerkt in de werving & selectie, innovatieprojecten geleid en ondernemers geadviseerd, gecoacht en begeleid. Gedurende mijn werkzame leven in loondienst heb ik veel cursussen gedaan om een betere adviseur en coach te worden. En ook als kleine zelfstandige ben ik ben vaak aan het leren en studeren, want ik vind dat nu eenmaal heerlijk om te doen! Daarnaast is het ook noodzakelijk om ”bij te blijven” in de snel-ontwikkelende maatschappij en het ondernemende leven.

OPDRACHTEN ONDERNEMERSCOACH

• Tientallen ondernemende coachingsklanten op structurele en incidentele basis, van ZZP tot het middelgrote MKB, van betonvlechters tot kunstenaars.

OPDRACHTEN COMMERCIEEL & TECHNISCH BEHEER

  • Technisch, administratief en/of commercieel beheer in opdracht van vastgoedeigenaren, sinds 2005 van bedrijfsverzamelgebouw Diemensie als technische en commercieel beheerder, en incidenteel in bouwbegeleiding, vergunningafhandeling, kwesties met huurders/gemeenten/buren oplossen en voorkomen, op uurbasis.

OPDRACHTEN VERHUURMAKELAAR

  • Freelance makelaar, k-RMT Wonen Verhuurmakelaar voor kleinschalige verhuur in bedrijfsverzamelgebouwen, herbestemde gebouwen, vaak monumentaal, zie pagina bedrijfshuisvesting

COACHEN EN HUISVESTEN VAN ONDERNEMERS

In 2005 koos ik voor het zelfstandig ondernemer en legde mij toe op het coachen en huisvesten van ondernemers, zowel MKB-ers als zelfstandige professionals in en rond Den Haag. Mijn bedrijf heet Vida, wat staat voor leven, levensloop, vitaliteit en essentie. Die naam dekt voor mij de brede lading van wat ik wil, doe en belangrijk vind in werken en leven.

ORGANISEREN, ENTHOUSIASMEREN EN ANALYSEREN

Ik heb talent voor organiseren, enthousiasmeren en analyseren. Ik merk, voel en weet vaak voor wat er nodig is om resultaten te bereiken, met de juiste timing. Liefde voor het Haagse, voor erfgoed, voor ondernemende mensen. Resultaatgericht met oog voor het proces én de personen. Netwerker en relatiebeheerder. Ik doe bij voorkeur waar ik goed in ben. En ben daar heel content mee.

Naast zelfstandig ondernemer ben ik ook bestuurder bij SHIE Stichting Haags Industrieel Erfgoed en heb zitting in het Haags Monumenten Platform. Bestuurlijk werk dat goed aansluit bij mijn dagelijks praktijk, mijn interesse, en de zaken waar ik graag voor sta.

Volg Dorrit Steens op social media

Contactformulier

Laat je gegevens achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

STEL MIJ - VRIJBLIJVEND - JE ONDERNEMERSVRAAG