Bedrijfshuisvesting-80_cyaan

BEDRIJFSHUISVESTING
Ik ben actief in bedrijfshuisvesting in Den Haag, Rijswijk, Voorburg/Leidschendam. Ik verhuur, verkoop, ik koop aan en ik verkoop. In opdracht van ondernemers, particulieren, verenigingen en stcihtingen. Het liefst gemeentelijke of rijksmonumenten en/of herbestemde, bijzondere panden, omdat ik daar zo van hou. En niet te grootschalig, ik hou van de menselijke maat. En omdat ik gek ben op architectuur en erfgoed heb ik ook relatief veel aanbod op dit gebied. Ik zoek het op en ik trek het aan. Ik ben actief in verschillende rollen: ik beheer een aantal panden: van dagelijks beheer, technisch, commercieel beheer of een combinatie hiervan. Soms doe ik de verhuur, of doe de exploitatie voor eigen rekening en risico. Ik ben kandidaat-registermakelaar, heb alle vakken voor Wonen gedaan en op dit moment aan het studeren voor Bedrijfsmakelaardij, ik moet alleen nog het vak Waardebepaling behalen.

Voor compexe, specifieke vraagstukken die veel kennis of tijd vragen werk ik graag samen met enkele partijen in mijn directe omgeving, die ik goed ken, en waardoor ik wel hetgeen kan leveren wat de klant vraagt. En zo niet, dan zeg ik liever aan het begin ”nee”, en verwijs door naar andere bedrijven.

Ook kan ik ondernemers ondersteunen bij het vinden van het pand dat het best bij hun wensen en eisen aansluit. Hierbij kan ik mijn achtergrond als ondernemerscoach goed inzetten en de ondernemer wijzen op zaken die hij/zij op dit moment niet overziet, of helemaal niet in het vizier heeft bijvoorbeeld.Voor het zoeken en vinden van bedrijfsaanbod breng ik alleen kosten in rekening als de klant geslaagd is. En dat bedrag of het tarief stel ik samen met jou vast als ik weet wat je aan mij vraagt.

VERRIJN STUARTLAAN 35

Te koop Duurzame kantoorvilla van ca 800m2 in Plaspoelpolder Rijswijk. Representatief, zo te betrekken op een zichtlocatie. https://www.fundainbusiness.nl/kantoor/rijswijk/object-86828404-verrijn-stuartlaan-35/.

REFTER BARTH KAPEL

Te huur Monumentale refter in Barth Kapel Brouwersgracht 2 K in Den Haag. Workshoplocatie per uur te huur.

OUDE MOLSTRAAT 36

Rijksmonumentaal stadspaleisje centrum Den Haag. Diverse units van €750. Gehele begane grond ook voor combinatie werken en wonen.

VILLA ROSINA

Nog enkele avonddelen te huur Gemeentelijk monument, Scheveningseweg 72 Den Haag. Werkplekken vanaf €125 per maand, ex BTW.

FLEX@DIEM

Te huur Monumentale Industrieschool voor meisjes, Van Diemenstraat 202 Den Haag. Werkplekken in Zeeheldenkwartier? Naar flex@diem

POSTKANTOOR HAAGWEG

Haagweg 177, Rijswijk, niet meer in beheer.

te huur galerieruimte westeinde 29

WESTEINDE 29

Te huur prachtige rijksmonumentale parterre, 129m2, multifunctioneel met buitenruimte.

BANKAPLEIN

Te huur Drie kantoorvilla’s, gemeentelijk monument  Bankaplein 2-3, Bankastraat 100, Den Haag, diverse units.

DIEMENSIE

Te huur 20,29,38 en 94m2 Monumentale meisjesschool in het Zeeheldenkwartier Van Diemenstraat 202, Den Haag www.diemensie.nl

PRINSEGRACHT 59 A

PRINSEGRACHT 59 A

Beletage van een rijksmonumentaal grachtenpand, verhuurd centrum Den Haag.

JAN VAN NASSAUSTRAAT

Jan van Nassaustraat 115, verhuurdherenhuis 1900, beschermd stadsgezicht, Benoordenhout Den Haag.

JUNOSTAETE

Te huur vanaf 20m2 Klein bedrijfsverzamelgebouw uit 2001, Binckhorst, Den Haag.

KAZERNESTRAAT 36 A

Verhuurd Kazernestraat 36 A, zelfstandige kantoorunit in voormalige uitgeverij, centrum Den Haag.

AOC HOBBIT

Te huur Voormalige telefooncentrale Den Haag Uitvinderswijk, Den Haag, nabij centrum, diverse units vanaf 55m2.

NASSAUPLEIN 11 a

Alle units verhuurd Nassauplein 11 A, gemeentelijk monument, kantoorunits in businesscenter, nabij centrum Den Haag. Diverse units.

WESTEINDE 10

Verhuurd Monumentale winkel/kantoor Westeinde 10, hartje Centrum, Den Haag, 80m2, geschikt voor ambachtelijk ondernemerschap.

NEW WORLD CAMPUS

Te huur vanaf 30m2 Voormalig postgirocentrale, gemeentelijk monument Spaarneplein 2 Den Haag, broedplaats voor duurzaam ondernemerschap, vaste kantoren en flexibele werkplekken.

BOEKHORSTSTRAAT

Te huur Winkel/atelier Centrum Den Haag, monumentale winkelrij

NASSAUPARC

Alle units verhuurd Rijksmonumentaal Business Centre Willemspark, Den Haag. Wachtlijst units.

PAVILJOENSGRACHT 36

Winkelpandje in monumentale gevelrij, verhuurd centrum Den Haag. Compacte winkel van 25m2.