Bedrijfshuisvesting-80_cyaan

BEDRIJFSHUISVESTING
Ik ben actief in bedrijfshuisvesting in Den Haag, Rijswijk, Voorburg/Leidschendam. Ik verhuur, verkoop, ik koop aan en ik verkoop. In opdracht van ondernemers, particulieren, verenigingen en stichtingen. Het liefst gemeentelijke of rijksmonumenten en/of herbestemde, bijzondere panden, omdat ik daar zo van hou. En niet te grootschalig, ik hou van de menselijke maat. En omdat ik gek ben op architectuur en erfgoed heb ik ook relatief veel aanbod op dit gebied. Ik zoek het op en ik trek het aan. Ik ben actief in verschillende rollen: ik beheer een aantal panden: van dagelijks beheer, technisch, commercieel beheer of een combinatie hiervan. Soms doe ik de verhuur, of doe de exploitatie voor eigen rekening en risico. Ik ben kandidaat-registermakelaar, heb alle vakken voor Wonen gedaan en op dit moment aan het studeren voor Bedrijfsmakelaardij, ik moet alleen nog het vak Waardebepaling behalen.

Voor compexe, specifieke vraagstukken die veel kennis of tijd vragen werk ik graag samen met enkele partijen in mijn directe omgeving, die ik goed ken, en waardoor ik wel hetgeen kan leveren wat de klant vraagt. En zo niet, dan zeg ik liever aan het begin ”nee”, en verwijs door naar andere bedrijven.

Ook kan ik ondernemers ondersteunen bij het vinden van het pand dat het best bij hun wensen en eisen aansluit. Hierbij kan ik mijn achtergrond als ondernemerscoach goed inzetten en de ondernemer wijzen op zaken die hij/zij op dit moment niet overziet, of helemaal niet in het vizier heeft bijvoorbeeld.Voor het zoeken en vinden van bedrijfsaanbod breng ik alleen kosten in rekening als de klant geslaagd is. En dat bedrag of het tarief stel ik samen met jou vast als ik weet wat je aan mij vraagt.

VERRIJN STUARTLAAN 35

Te koop Duurzame kantoorvilla van ca 800m2 in Plaspoelpolder Rijswijk. https://www.fundainbusiness.nl/kantoor/rijswijk/object-86828404-verrijn-stuartlaan-35/.

HERDERSTRAAT 10

Te huur Charmant stadhuisje omgebouwd naar kantoor centrum Den Haag.126m2, €1.950.

FLEX@DIEM

Te huur Monumentale Industrieschool voor meisjes, Van Diemenstraat 202 Den Haag. Werkplekken in Zeeheldenkwartier? Naar flex@diem

VILLA ROSINA

Nog enkele avonddelen te huur Gemeentelijk monument, Scheveningseweg 72 Den Haag. Werkplekken vanaf €125 per maand, ex BTW.

POSTKANTOOR HAAGWEG

Niet meer in beheer Haagweg 177, Rijswijk, voormalig postkantoor herontwikkeld naar kantoorgebouw.

REFTER BARTH KAPEL

Verhuurd Monumentale refter in Barth Kapel Brouwersgracht 2 K in Den Haag.

te huur galerieruimte westeinde 29

HAAGWEG 137

Te huur in een Monumentale villa, Rijswijk, unit en parttime praktijkruimte.

te huur galerieruimte westeinde 29

WESTEINDE 99

Te huur Westeinde 99, Vincentiushof ca. 1850, 327m2, bedrijfsruimte.

te huur galerieruimte westeinde 29

WESTEINDE 101 A

Verhuurd lichte ruimte van 60m2 op 1e etage, 60m2, €1000 huur per maand, incl elektriciteit, en excl. warmte. 0 % BTW. Meer info via dorritsteens@outlook.com.

te huur galerieruimte westeinde 29

WESTEINDE 29

Verhuurd tot september 2018 prachtige rijksmonumentale parterre, 129m2, multifunctioneel met buitenruimte.

BANKAPLEIN

Te huur Drie kantoorvilla’s, gemeentelijk monument  Bankaplein 2-3, Bankastraat 100, Den Haag, diverse units.

DIEMENSIE

Te huur 20, 38 en 94m2 Monumentale meisjesschool in het Zeeheldenkwartier Van Diemenstraat 202, Den Haag www.diemensie.nl

JUNOSTAETE

Te huur vanaf 20m2 Klein bedrijfsverzamelgebouw uit 2001, Binckhorst, Den Haag.

KAZERNESTRAAT 36 A

Verhuurd Kazernestraat 36 A, zelfstandige kantoorunit in voormalige uitgeverij, centrum Den Haag.

AOC HOBBIT

Te huur Voormalige telefooncentrale Den Haag Uitvinderswijk, Den Haag, nabij centrum, diverse units vanaf 55m2.

NASSAUPLEIN 11 a

Alle units verhuurd Nassauplein 11 A, gemeentelijk monument, kantoorunits in businesscenter, nabij centrum Den Haag. Diverse units.

WESTEINDE 10

Verhuurd Monumentale winkel/kantoor Westeinde 10, hartje Centrum, Den Haag, 80m2, geschikt voor ambachtelijk ondernemerschap.

JAN VAN NASSAUSTRAAT

 Verhuurd Jan van Nassaustraat 115, herenhuis 1900, beschermd stadsgezicht, Benoordenhout Den Haag.

NEW WORLD CAMPUS

Te huur vanaf 55m2 Voormalig postgirocentrale, gemeentelijk monument Spaarneplein 2 Den Haag, broedplaats voor duurzaam ondernemerschap, vaste kantoren en flexibele werkplekken.

NASSAUPARC

Wachlijst voor kantoren hier! Rijksmonumentaal Business Centre Willemspark, Den Haag.

BOEKHORSTSTRAAT

Wachtlijst Winkel/atelier Centrum Den Haag, monumentale winkelrij

OUDE MOLSTRAAT 36

Verkocht Rijksmonumentaal stadspaleisje centrum Den Haag. Diverse units van €750. Gehele begane grond ook voor combinatie werken en wonen.

PAVILJOENSGRACHT 36

Verhuurd Winkelpandje in monumentale gevelrijcentrum Den Haag. Compacte winkel van 25m2.

PRINSEGRACHT 59 A

PRINSEGRACHT 59 A

Verhuurd Beletage van een rijksmonumentaal grachtenpand, centrum Den Haag.