PRINSEGRACHT 59 A

PRINSEGRACHT 59 A

Nog enkele werkplekken te huur voor freelancers, zelfstandig ondernemers, creatieven die het prettig vinden met gelijkgestemden en toch zelfstandig te kunnen werken.

Ruime, chique en hippe kantoorruimte van circa 84m² op de zogenaamde beletage van een Haags grachtenpand uit het eerste deel van de 19e eeuw. Gelegen aan de centraal gelegen Prinsegracht in hartje centrum. Prima te bereiken met alle vormen van vervoer.

Via een voorname buitentrap komt u binnen op de verhoogde parterre, de ‘beletage’. Achter de voordeur volgt een vestibule met authentieke tegelwand naar deur richting brede hal. Aldaar een telefooncel, een zitje, een keukenblok voorzien van koelkast, vaatwasser en koffieapparaat en aan het eind een lange bank. Raamzijde aan de binnenplaats bestaat uit een mooi en kleurrijk glas-in-looddecor. Aan het einde van deze gang is het toilet.

Eén deur leidt vanuit de vestibule direct naar de voorkamer. Dit is een lichte, representatieve kamer van ca 5.20 bij 5,70 m. met een stenen schouw. Op de gang leidt een tweede deur naar de achterkamer ca 5.20 bij 6 m, die grenst aan de binnenplaats. De achterkamer is waar de werkplekken zich bevinden, 6 in totaal.

De werkplekken kosten €300 per maand, inclusief koffie, thee, koekjes, gebruik van kastruimte, lockers, spreekkamer, wifi etc.