PRINSEGRACHT 59 A

PRINSEGRACHT 59 A

Een vaste werkplek te huur voor freelancers, zelfstandig ondernemers, creatieven etc die het prettig vinden met gelijkgestemden en toch zelfstandig te kunnen werken. In alle rust en ruimte.

Ruime, chique en hippe kantoorruimte op de zogenaamde beletage van een Haags grachtenpand uit het eerste deel van de 19e eeuw. Een Rijksmonument, voorzien van een monumentale gang, ornamenten plafond, mameren schouw en prachtig glas-in-lood. Gelegen aan de Haagse Prinsegracht in hartje centrum. Prima te bereiken met alle vormen van vervoer. Randstad Rail stopt voor de deur en er is zelfs parkeergelegenheid voor een auto in overleg.

Via een voorname buitentrap komt u binnen op de verhoogde parterre, de ‘beletage’. Achter de voordeur volgt een vestibule met authentieke tegelwand naar deur richting brede hal. Aldaar een ’telefooncel’, een zitje, een keukenblok voorzien van koelkast, vaatwasser en koffieapparaat en aan het eind een lange bank.

Raamzijde aan de binnenplaats bestaat uit een mooi en kleurrijk glas-in-looddecor. Aan het einde van deze gang is het toilet.

Eén deur leidt vanuit de vestibule direct naar de voorkamer. Dit is een lichte, representatieve kamer van ca 5.20 bij 5,70 m. met een stenen schouw. Op de gang leidt een tweede deur naar de achterkamer ca 5.20 bij 6 m, die grenst aan de binnenplaats. De achterkamer is waar de werkplekken zich bevinden. Vier in totaal. De huurders kunnen ook in overleg gebruik maken van de ruime spreekkamer

De werkplekken kosten €295 per maand ex 21% BTW, inclusief koffie, thee, koekjes, gebruik van kastruimte, lockers, spreekkamer, wifi, printer en de spreekkamer.