PRINSEGRACHT 59 A

PRINSEGRACHT 59 A

Deze locatie is verhuurd aan De Inspiratiebrigade. Ze hebben op dit moment een twee- of drietal werkplekken te huur in hun gezellige en zeer prettige kantoorruimte ad €300 per werkplek. Dit is inclusief internet, koffie, koekjes, kastruimte en gezellige collega’s.

Ruime, chique en hippe kantoorruimte van circa 84 m² op de zogenaamde beletage van een Haags grachtenpand uit het eerste deel van de 19e eeuw. Aan de centraal gelegen Prinsegracht in hartje centrum. Prima te bereiken met alle vormen van vervoer.

Via een voorname buitentrap komt u binnen op de verhoogde parterre, de ‘beletage’. Achter de voordeur volgt een vestibule met authentieke tegelwand naar deur richting brede hal. Deze brede hal is gezamenlijke opgang ook voor enkele bewoners van de bovengelegen appartementen maar kan voor tweederde gebruikt worden. Extra m2! Aldaar een telefooncel, een zitje, een keukenblok voorzien van koelkast, vaatwasser en koffieapparaat en aan het eind een lange bank. Raamzijde aan de binnenplaats bestaat uit een mooi en kleurrijk glas-in-looddecor. Aan het einde van deze gang is het toilet.

Eén deur leidt vanuit de vestibule direct naar de voorkamer. Dit is een lichte, representatieve kamer van ca. 5.20 bij 5,70 m. met een stenen schouw. Op de gang leidt een tweede deur naar de achterkamer van ca. 5.20 bij 6 m., die grenst aan de binnenplaats.

Metrage
1e etage: ca 84 m2 vvo