PRINSEGRACHT 59 A

PRINSEGRACHT 59 A

Ruime, chique en hippe kantoorruimte van circa 84 m² op de zogenaamde beletage van een Haags grachtenpand uit het eerste deel van de 19e eeuw. Aan de centraal gelegen Prinsegracht in hartje centrum. Prima te bereiken met alle vormen van vervoer.

Via een voorname buitentrap komt u binnen op de verhoogde parterre, de ‘beletage’. Achter de voordeur volgt een vestibule met authentieke tegelwand naar deur richting brede hal. Deze brede hal is gezamenlijke opgang ook voor enkele bewoners van de bovengelegen appartementen maar kan voor tweederde gebruikt worden. Extra m2! Aldaar een telefooncel, een zitje, een keukenblok voorzien van koelkast, vaatwasser en koffieapparaat en aan het eind een lange bank. Raamzijde aan de binnenplaats bestaat uit een mooi en kleurrijk glas-in-looddecor. Aan het einde van deze gang is het toilet.

Eén deur leidt vanuit de vestibule direct naar de voorkamer. Dit is een lichte, representatieve kamer van ca. 5.20 bij 5,70 m. met een stenen schouw. Op de gang leidt een tweede deur naar de achterkamer van ca. 5.20 bij 6 m., die grenst aan de binnenplaats.

De kamers zijn net afgewerkt, o.a. met decoratief behang, voorzien van mooie tapijttegels. Omdat deze locatie door de laatste huurder in gebruik is geweest als flexwerkkantoor zijn er veel wandcontactdozen aanwezig. Door de indeling en de afwerking is het pand voor vele doeleinden te gebruiken zoals het houden van kantoor, het geven van cursussen, trainingen, en het voeren van een flexwerkkantoor.

Metrage
1e etage: ca 84 m2 vvo

IP Alarminstallatie ter overname
Aansluiting van glasvezel is reeds voorbereid

Huurprijs
De kale huurprijs bedraagt €975 per maand, excl. 21% BTW
De verwachte lasten voor g/w en licht bedragen €100 excl. 21% BTW. Dit is gebaseerd op het gebruik van laatste huurder.

BTW
Verhuurder opteert voor een BTW belaste verhuur. Aansluiting van gas, water en licht zijn voor rekening van de huurder.

Parkeren
Desgewenst zijn aanvullend nog vier parkeerplekken op het besloten achterterrein te huren a €50 per maand, excl. 21% BTW. Terrein te bereiken via de Nieuwstraat. Anders betaald parkeren in de buurt goed mogelijk.