JUNOSTRAAT 6 - JUNOSTAETE

JUNOSTRAAT 6

Junostaete is een kleinschalig modern verzamelgebouw in de Junostraat, een zijstraat van de Binckhorstlaan, aan de kant van Voorburg/Rijswijk. In het gebouw is op dit moment weer één unit te huur  van 4 x 5 meter, dus 20m2 in totaal. De ruimte is gestoffeerd en voorzien van Luxaflex. In principe is de ruimte instapklaar, je kan direct aan de slag.  Op dezelfde etage bevinden zich een werving & seectiebureau, een assurantiebedrijf, een zorgverlenerskantoor, een fiscalist en boekhouder. Gezien de sfeer van het pand, en de andere huurders zou een zakelijke dienstverlener hier goed passen.

Junostaete is in 2000 gebouwd in opdracht van Maison Kelder, de bekende Haagse banketbakker. Op de begane grond worden nog steeds de hazelnoottaarten en andere lekkernijen gebakken.ier voor open staan.

Locatie
De Junostraat ligt op bedrijventerrein de Binckhorst. De omgeving transformeert langzaam maar zeker naar een steeds aantrekkelijke plek om te werken, recreëren. En ook wonen. Aan het eind van de straat is bijvoorbeeld het Junoblok ontwikkeld, een woonlocatie met kluswoningen, en recent zijn in de buurt de horecagelegenheden MaMa Kelly en Capriole Café geopend. Vlakbij zit de Fokker terminal, waar veel evenementen worden georganiseerd. De gezellige Rijswijkse en Voorburgse Herenstraten zijn ook niet ver hier vandaan.

Voorzieningen
Gas, water en elektriciteit zijn in de vaste verhuurprijs verwerkt, net zoals het onderhoud van de lift en schoonmaakkosten van de algemene, openbare ruimten. Vergaderruimte of ruimte voor bijeenkomsten is voor een klein bedrag te huren.

Bereikbaarheid
Auto: 300 meter van afslag Voorburg, waar bij het Prins Clausviaduct alle rijkswegen richting A’dam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht samenkomen.
Openbaar vervoer:
Met de NS stations Den Haag Centraal en Voorburg (laatstgenoemde op loopafstand) vormt de ontsluiting van het gebied met betrekking tot openbaar vervoer geen enkel probleem. Op loopafstand bevinden zich de halten van HTM Bus 44 en 26.

Parkeren
Op het afgesloten parkeerdek op de 1e verdieping is ruim voldoende parkeergelegenheid te huur voor €25 per maand. In de straat is het gratis parkeren.
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien door huurder niet geopteerd kan worden voor BTW belaste verhuur, zal de huurprijs met een nader te bepalen bedrag worden verhoogd.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst na één  jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2000=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De volgens het bovenstaande geïndexeerde huurprijs zal nimmer lager zijn dan de huursom van het voorgaande huurjaar.

Opleveringsniveau
In huidige staat
entree op de begane grond;
entree op parkeerdek (1e verdieping);
lift;
dubbele toiletgroep op 1e als 2e verdieping;
systeemplafond met beeldschermvriendelijke TL verlichtings-armaturen;
kabelgoten geschikt voor data/elektra/telefoon;
mechanische ventilatie voorzien van topkoeling;
pantry per verdieping;
intercom voor openen voordeur per unit
gestoffeerd en voorzien van Luxaflex zonwering

Huurtermijn
Jaarcontract, in principe per jaar verlengbaar

Huurprijsbetaling
Per maand vooruit.

Zekerheidsstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Aanvaarding
Per direct.

Beschikbaar:
20m2, ca 4 bij 5 meter ad €450 incl vaste servicekosten en breedband internet excl 21% BTW.