JOSEPH LEDELSTRAAT

Breedband internet is beschikbaar vanaf €49 excl 21% BTW, maar ondernemers kunnen ook kiezen voor reguliere aansluiting via DSL tegen kostprijs.

Voor niet BTW belasten wordt een BTW compensatie gerekend van 6% bovenop de huur.

Te huren periode is minimaal 2 jaar, met een opzegtermijn van 6 maanden. De gevraagde waarborgsom is drie maanden huur incl BTW.

Dit gebouwencomplex is gelegen aan de rand van het Haagse centrum, in de driehoek Joseph Ledelstraat, Marnixstraat en De Constant Rebequestraat, nabij de Elektriciteitsfabriek. Het complex is opgeleverd in 1954 en heeft tot eind jaren 80 dienst gedaan als kantoor en telefooncentrale voor KPN. Het complex, ook bekend als ‘De Telefooncentrale’ is daarna deels herontwikkeld tot kleinschalig bedrijfsverzamelgebouw De Hobbit voor MKB ondernemers en een deel is nog een aantal jaren in gebruik als telefooncentrale.

de Hobbit is gelegen in een rustige deel van Het Regentessekwartier dat ook status van Beschermd stadsgezicht geniet, centraal in Den Haag gelegen, goed bereikbaar, zowel met auto als openbaar vervoer. Naast het pand ligt Gras van de Buren, een gezamenlijke tuinen voor en door de buurt ontwikkeld en gerund.

Al vanaf de jaren vijftig geeft de Telefooncentrale dankzij (of ondanks?) de zakelijke functionalistische architectuur een bijzonder karakter aan haar omgeving. Onlangs is het pand fors verbouwd en gerenoveerd deels om het bedrijfsverzamelgebouw meer opener, lichter en functioneler te maken, en zeker ook om het industriële karakter van het pand meer tot haar recht te laten komen.

De entree is nu licht, ruim en uitnodigend en biedt direct ook toegang aan het vernieuwde restaurant, waarvan uit ook een receptiedienst voor de ondernemers en bezoekers van het pand wordt uitgeoefend.  Met name MKB-ondernemers werkzaam in de creatieve en kennisintensieve branche voelen zich thuis in het pand. Architecten, grafisch ontwerpers, reclamebureaus, softwareontwikkelaar etc.

Bereikbaarheid
100 m van Centrumring Den Haag
100 m van Randstadrail en andere tram en busverbindingen

Tot 13.00 uur vrij parkeren in de straten rond het pand

*Alle bedragen dienen te worden vermeerderd met 21% BTW .
*Alle oppervlakten zijn gemeten conform NEN 2580.

Huurprijs : parkeren op afgesloten terrein : € 840,=/plaats/jr. excl. BTW

Opleveringsniveau
Algemene Ruimte
– centrale entree met bellenpaneel en individuele postbussen
– lift
– centrale wachtruimte voor bezoekers
– inpandige openbare lunchroom
– huismeester
– beveiligde fietsberging
– CV-gasinstallatie met radiatoren
– ophalen van papier en huisvuil door huismeester

Kantoorunits
– data-aansluitingen voor internet en telefonie
– mogelijkheid tot aansluiting op glasvezel;
– gesausde wanden
– eigen pantryaansluiting
-verlichtingsarmaturen
-individuele brievenbussen per huurder
-eigen straatadres per huurder, Joseph Ledelstraat 88,90 etc

Bovenstaande objectinformatie is geen huuraanbieding. Indien u een aanbieding wenst, zullen wij na kennismaking en bezichtiging een maatwerk huurvoorstel bieden

Deze informatie is met zorg samengesteld en uit betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.