JOHAN VAN OLDENBARNEVELTLAAN 2

JOHAN VAN OLDENBARNEVELTLAAN 2

Kamer te huur in Monumentale kantoorvilla Johan Van Oldenbarneveltlaan 2, Den Haag.

Mail dorritsteens@outlook.com voor foto’s en een plattegrond.

Deze monumentale halfvrijstaande villa, centraal gelegen aan de rand van het Statenkwartier Den Haag/Internationale zone nabij OV en uitvalswegen, heeft 1 kamer beschikbaar. Deze kantoorvilla, die in 1902 gebouwd is, is oorspronkelijk een ruim en licht drielaags woonhuis met diepe voortuin en ondiepe achtertuin. Het pand heeft van binnen en buiten nog authentieke details zoals ornamenten plafonds, glas-in-lood, schuifseparatie deuren en een sfeervol trappenhuis.

JVO2 heeft zich met 10 zzp-ers gevestigd op de 1e en 2e etage van dit pand en zijn allen werkzaam in het complementaire veld of daarbuiten. Zo kun je ook een waardevol netwerk opbouwen, kennis delen etc.

Beschikbaar:
1 kamer op de 2e etage van circa 32,0 m2 (intercom aanwezig)
Minimaal 2 dagen per week (8.00-18.00) ma, vr
Verhuur weekend en/of avond is bespreekbaar

Kenmerken:
– Huurprijs: € 440,00 per twee dagen per week op maandbasis, 0% BTW incl. servicekosten g/l/w, wekelijks stofzuigen van openbare ruimtes en kamer
– Wifi is aanwezig
– De huurperiode wordt bij voorkeur afgesloten voor een langere periode van twee jaar maar een eenjarig contract is bespreekbaar
– Er is geen waarborgsom
– Je deelt / huurt de kamer bij Frederike Otger, – mede gebruik van haar cupping instrumenten is mogelijk
= Er is een behandelbank aanwezig
– Er is een wachtkamer aanwezig
– Er is geen lift aanwezig

Houd er rekening mee dat je parttime huurt en dus de sfeer van de kamer moet weten te waarderen. Je kunt er weinig aan veranderen. Er is wel een eigen plank zodat je ook eigen spullen kan laten staan.