JOHAN VAN OLDENBARNEVELTLAAN 2

JOHAN VAN OLDENBARNEVELTLAAN 2

Deze monumentale halfvrijstaande villa van 131/364m2, centraal gelegen aan de rand van het Statenkwartier Den Haag/Internationale zone nabij OV en uitvalswegen, is op korte termijn beschikbaar voor verhuur.

Op de kop van de sfeervolle Johan van Oldenbarneveltlaan, bij de Eisenhowerlaan ligt deze kantoorvilla, die in 1902 gebouwd in stijl van de overgangsarchitectuur, oorspronkelijk een ruim en licht drielaags woonhuis met diepe voortuin en ondiepe achtertuin.

De wijk Statenkwartier heeft veel van zijn originele vroeg 20-eeuwse bebouwing behouden. Samen met de stedenbouwkundige opzet van de wijk, met zijn fraaie groene lanen en pleinen maakt dat deze wijk tot een geliefde plek om te werken en te wonen. Sinds 1996 valt deze wijk onder Rijksbeschermd Stadsgezicht.

Indeling

Via een inrit met parkeermogelijkheden bereikt u de entree van het pand. In de vestibule bevindt zich de toegang naar aan de ene kant de begane grond en aan de andere kant het trappenhuis naar de 1e en 2e etage.

De begane grond is als volgt ingedeeld: een zijkamer rechts naast de entree, een kamer en-suite bestaande uit een ruime voorkamer met openslaande deuren naar de voortuin en een achterkamer met uitslaande deuren naar de achtertuin. Gescheiden door schuifseparatie.

De keuken is bereikbaar via de zijkamer achterzijde en ook via de achterkamer.

Ook de andere kleine kamer aan de voorzijde van het pand is op twee manieren te bereiken. Via de voorkamer en via de gang.

Op de eerste etage een vrijwel identieke indeling met vier kamers en de tweede etage ook. Zie de plattegronden.

Het pand is deels onderkelderd, een droge ruimte van ca 32m2 geschikt voor opslag. Door zijn indeling kan het pand ook door twee verschillende huurders gebruikt worden.

Het pand is de laatste jaren in gebruik geweest als kantoor. Diverse ruimtes in het pand zijn voorzien van databekabeling of met infrastructuur voor wifi, en vaste lichtarmaturen. Verder heeft het pand van binnen en buiten nog authentieke details zoals ornamentenplafonds, glas-in-lood, schuifseparatiedeuren en een ruim trappenhuis.

Het pand heeft in totaal 362 m2 aan vrij verhuurbaar oppervlak, verdeeld over vier lagen:
Kelder 32m2
BG 131m2
1e etage 99m2
2e etage 98m2

De huurprijs is €4200 per maand, inclusief parkeergelegenheid op eigen terrein voor het gehele pand, en alleen de BG of de 1e en 2e etage is €2100.

Opleveringsniveau

Pand wordt binnenkort geheel voorzien van dubbele beglazing

Huurcondities
Dekale huurprijs is €4200 per maand, inclusief parkeergelegenheid op eigen terrein voor het gehele pand,
De kale huurprijs bedraagt € 2100 voor de BG en €2100 voor de 1e/2 etage bij elkaar
De huurperiode wordt bij voorkeur afgesloten voor een langere periode, minimaal twee jaar. • Borg is 3 maanden huur
Nutsaansluitingen voor eigen rekening van de huurder.

Parkeren op straat is mogelijk tegen betaling. Op eigen terrein is de mogelijk voor maximaal vier auto’s om te parkeren.

Bovenstaande objectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte. Indien u een aanbieding wenst, zullen wij na kennismaking en bezichtiging een maatwerk huurvoorstel bieden.

Deze informatie is met zorg samengesteld en uit betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.