LINKS

Het informatiepunt van de overheid voor ondernemers is het Ondernemersplein.

Higherlevel is een volwassen forum voor en vooral door ondernemers om ervaringen te delen, onderling te adviseren en elkaar zo naar een hoger niveau van ondernemen te brengen. Vandaar de naam.

Het platform waar vanuit ik mijn facturen verstuur is Moneybird. Werkt efficiënt voor klanten en voor mij.

Op zoek naar bedrijfshuisvesting buiten mijn scope? Die scope is monumentaal, kleinschalig, Den Haag en omgeving. Ga dan bijvoorbeeld naar Flexas! voor het landelijk overzicht. Of natuurlijk naar Funda In Business voor commercieel vastgoed.

Wil je zicht op al het bedrijfsmatig vastgoed in Haaglanden, dan heeft Steenworp het grootste overzicht hiervan. Zij hebben geen commerciële inslag, maar zijn er om ondernemers in de regio extra te faciliteren

Mijn compagnon in zaken, oa voor het delen van huuraanbod via Funda in Business is Jos Hoogelander van Kesp

 

HAAGSE LINKS

Alle vragen rond wet en regelgeving voor ondernemers in Den Haag via het Ondernemersportaal.

Steenworp brengt het totale aanbod van bedrijfsonroerend goed in Haaglanden in kaart voor zoekende bedrijven.

Vrienden van Den Haag met doelstelling het bevorderen van de leefbaarheid van Den Haag met behoud van zijn karakteristieke waarden.

Stichting Haags Industrieel Erfgoed De SHIE is opgericht in 1993 en ruim 20 jaar actief op het gebied van inventarisatie, behoud en herstel van het industrieel erfgoed in de Haagse regio.

Stadsherstel Den Haag richt zich op het kopen en restaureren van bedreigde monumenten en beeldbepalende panden en geeft ze een passende bestemming als woon- of werkruimte. Zie www.stadshersteldenhaag.nl/.

Les best! Bedrijfsverzamgebouw Diemensie, de oude Industrieschool voor meisjes uit 1889 Van Diemenstraat 202 in Den Haag, 100 jaar later herontwikkeld naar bedrijfsverzamelpand. Ik ben daar al sinds 1999 bij betrokken, eerst 6 jaar als bestuurder en vanaf 2005 als beheerder.