ZUIDWAL 39

ZUIDWAL 39

Voor het Haags Makerskwartier Boekhorststraat-Zuidwal, ben ik regelmatig op zoek naar creatieve huurders, (startende) ondernemers die een atelier én winkel zoeken. De panden die Stadsherstel Den Haag e.o. verhuurt stellen zij beschikbaar aan bijzondere ondernemers die producten vervaardigen die duurzaam, fraai, origineel en authentiek zijn. Als je in aanmerking wil komen, geef dan vooral door waarom je goed past in het Haags Makers Kwartier.

Dit charmante minipandje ad 20m2 is geschikt voor ondernemers die niet te veel vloeroppervlak nodig hebben. Kosten bedragen €266 per maand excl €15 voor servicekosten en de kosten van g/w/l zijn voor eigen rekening van de huurder. Excl. 21% BTW.  Huur voor de duur van 2,5 jaar, niet tussentijds opzegbaar. Waarborgsom 3 x de maandhuur incl BTW.

We zoeken vooral ondernemers die iets maken, een gebruiksproduct, zoals een klok, een stoel, een tafel, een riem, een …..? Ondernemers die ter plekke produceren, die ook interessant winkelaanbod hebben, die pro-actief zijn en graag samenwerken met andere winkeliers.


Codewoorden: hip and happening, creatief, anders dan anders, betrokken, apart, sociaal, ambachtelijk, innovatief en enthousiast en aantrekkelijk. PS Je moet het niet hebben van ”de loop” in de straat. Geen voelselproductie, geen horeca.