WESTEINDE 10

WESTEINDE 10

Westeinde 10 is een winkel/kantoorpand van in totaal 80m2 oppervlak, gelegen aan het begin van het Westeinde, centrumzijde. Goede zichtlocatie. De winkel maakt onderdeel uit van een ensemble van garage, woningen en een winkel, die gebouwd is in 1835 en een rijksmonumentale status heeft. De houten winkelpui met mooi tegeltableau dateert van 1917 en geeft de winkel een opvallend en charmant uiterlijk. De Fa. J. Zondag was een distilleerderij en wijnhandel.

Vraagprijs pand is €1100 kale huur, 0% BTW.

Indeling: winkel van ca 30 m2. Dan een uitbouw voorzien van lichtkoepels, van ca. 18m2, voorzien van een eenvoudige pantry en daarachter nog een ruimte van maar liefst 28m2. Ruimte is recentelijk in gebruik geweest als ondernemerswinkel en vergader/trainingslocatie. De huidige inboedel is indien gewenst ter overname. PVC-vloer ook. Het pand kan zo worden betrokken worden.

Huurvoorwaarden in overleg, voorkeur voor 5 jaar, met een breekoptie na 2 jaar. Horeca behoort niet tot de mogelijkheden. En we zoeken vooral een leuke en prettige huurder, die een verrijking geeft aan het pand en de buurt.