WESTEINDE 99

WESTEINDE 99

NIET MEER BESCHIKBAAR

Westeinde 99

MULTIFUNCTIONELE BEDRIJFSRUIMTE/KANTOORRUIMTE van 329 m2 op de begane grond en de eerste etage in het rustige gedeelte van het oude centrum van Den Haag. Op steenworp afstand van de Grote Kerk, gelegen tussen het Binnenhof en het MCH Westeinde.

Het Westeinde in de wijk Kortenbos kenmerkt zich door veelal historische panden met op de begane grond ambachtelijke bedrijfjes, gespecialiseerde winkeltjes, galeries, ateliers en kleinschalige consumentgebonden dienstverlening.

De ruimte op Westeinde 99 leent zich uitstekend voor diverse maatschappelijke doelstellingen zoals scholing, gezondheidszorg etc. Maar ook commerciële partijen zijn van harte welkom. Vanwege de hoekligging is het pand goed zichtbaar. Ook is de lichtinval heel prettig in alle ruimten.

Indeling:
Begane grond 167m2
Eerste etage 161m2
Kelder/technische ruimte 77m2
De entree is via de brede steeg die ook toegang biedt aan het Stadsklooster en de Carolus School en de overige bebouwing van dit verscholen complex. Via de vestibule met kleine keuken loopt een gang met aan de rechterzijde 3 (oorspronkelijk 4) compacte units van ca 11m2, die uitkomt om een grotere ruimte van 5.10 bij 5.70 aan de straatzijde van het pand. Aan de linkerzijde bevindt zich een toilettenblok.

De eerste etage van het pand is via twee verschillende trappen te bereiken, met daar een unit van ca 4 bij 8m aan de steegzijde, dan een gang en corridor met veel kastruimte en aan de straatzijde een hele ruime en hoge unit van 5,6 bij 9,5m met een hoogte van 4,5 m. Op de 1e etage bevinden zich aan voor- en achterzijde een toilet.

Door de indeling en de twee trappen is deze locatie ook goed te gebruiken door twee partijen.

De afwerking is eenvoudig en gedateerd. Onderhoud binnen is redelijk tot slecht.

Het pand is goed bereikbaar, zowel met de tram (3 haltes van Centraal Station), als met de fiets of de auto (betaald parkeren in de straat of op het parkeerterrein van het Westeinde ziekenhuis.

Huurcondities

De kale huurprijs bedraagt € 2500 per maand, 0% BTW. De nutsaansluitingen zijn voor eigen rekening van de huurder. De huurperiode is vooralsnog tot 1 januari 2021. Langere of kortere huurperiode is bespreekbaar. Borg: 1 maand huur.

Bovenstaande objectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte. Indien u een aanbieding wenst, zullen wij na kennismaking en bezichtiging een maatwerk huurvoorstel bieden

Deze informatie is met zorg samengesteld en uit betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Zie plattegronden. https://www.fundainbusiness.nl/kantoor/den-haag/object-86052111-westeinde-99/plattegrond/#plattegrond