VILLA ROSINA

VILLA ROSINA

Scheveningseweg 72. In prachtige monumentale Villa Rosina zijn op diverse dagdelen mooie en praktisch ingerichte werkplekken te huur, inclusief alles. Parkeren op eigen terrein   De volgende ruimten zijn beschikbaar:

Op dit moment zijn alle ruimtes verhuurd, behalve de grote kamer aan de achterzijde van 4,65 x 7,40 m., die is beschikbaar op dinsdagmiddagen ad €175 incl. 21% BTW per maand.

Grote kamer 4,65 x 7,40

Kleine kamer 4,65 x 5,60 op donderdagmorgen en vrijdag. Deze kamer heeft ook een behandeltafel.

Grote kamer 4,65 x 7,40 op maandag, dinsdag, donderdagmorgen.

Grote kamer ook ca. 4,65 x 7,40 donderdagen en vrijdagen.

Alle drie de ruimtes hebben alle benodigde kantoormateriaal, rolgordijnen, grote spiegels en kastruimte om eventueel eigen spullen in te leggen (in overleg).   Huurprijzen zijn €125 per maand voor 1 dagdeel per week voor de kleine ruimte. Voor de grote ruimte is dit €175 voor 1 dagdeel in de week, de prijzen zijn incl. gas/water/licht en gebruik van thee en koffie en excl. 21% BTW. Spelmateriaal kan in overleg ook gebruikt worden. Gezocht wordt bij voorkeur iemand die met kinderen werkt of in de zorg werkt. Bij voorbeeld een diëtist, logopedist, fysiotherapeut etc. Psychologen/coaches/therapeuten die met volwassenen werken zijn ook erg welkom.