VAN EGMONDSTRAAT 75

VAN EGMONDSTRAAT 75

fijne, inspirerende en betaalbare parttime praktijkruimte en werkplekken in Den Haag.In de Van Egmondstraat in het Statenkwartier is een nieuwe (huiselijke) verzamelwerkplek voor vrouwelijke ondernemers in Den Haag. Hier heb je de mogelijkheid hebt om dagdelen af te nemen. In overleg en bij beschikbaarheid is het ook mogelijk om per uur gebruik te maken van een van de vier gezellig ingerichte ruimtes.

De ruimtes variëren tussen 9 m2 – 12 m2 en er is een grotere ruimte 20 m2 (en uit te breiden naar 32 m2). De kleinere kamers zijn geschikt voor gesprekken en behandelingen, zoals bijvoorbeeld massages.

De grotere ruimte is geschikt voor (groeps)bijeenkomsten, cursussen, trainingen, workshops, (privé)lessen etc. Tevens is deze ruimte (in de avonduren en weekenden) uit te breiden door de wachtkamer bij de ruimte te betrekken.

De ruimtes zijn ingericht en uitgerust met een zitje, salontafel en soms een bureau. Het is mogelijk om de ruimtes in overleg aan te passen aan persoonlijke wensen. Iedereen kan gebruik maken van Wifi, het koffieapparaat en de waterkoker (zelf koffie en thee meenemen) en de keuken.