THORBECKELAAN 360

Thorbeckelaan 360

“BELLA VISTA OFFICES”

Op de 1e verdieping is een laatste unit van 136 m2 v.v.o. beschikbaar.

Prachtige ruimte met eigen entree, hoge plafonds, veel glas, gestucte wanden en een nieuw systeemplafond. De prijs bedraagt 135 euro per meter. Op maandbasis is dat €1530 voor de kale huur.

Algemeen:
Langs de Laan van Meerdervoort staat een van Den Haags meest herkenbare gebouwen buiten het centrum: de Thorbecketoren op winkelcentrum De Savornin Lohmanplein.

Bella Vista Offices is gelegen aan de Savornin Lohmanplein, een fijne locatie met tal van voorzieningen in de directe omgeving. De toren is als sinds de jaren ’70 een drukbezochte locatie en een herkenbaar begrip. De entree van de kantoren is gelegen op de begane grond. Deze entree heeft een transparante welkome uitstraling met een trappenhuis en lift naar de 1e en 2e verdieping.

Vanaf het parkeerdek boven het winkelcentrum is de 1e verdieping direct bereikbaar.

De kantoorruimte heeft energielabel A.

De plint van het complex bevat een winkelcentrum dat al sinds de jaren ’70 goed bezocht wordt.

Bereikbaarheid:
Door de ligging van het gebouw is via de Segbroeklaan of Lozerlaan het Rijkswegennet makkelijk bereikbaar via de uitvalswegen naar de A-12 richting Utrecht, A13 richting Rotterdam en A44 naar Leiden-Amsterdam. Het plein is uitstekend verbonden met de binnenstad. de Randstadrail (lijn 3) stopt voor de deur en brengt u direct via het Centraal Station naar Zoetermeer of met een overstap naar Station Hollands Spoor. Tevens bevindt zich een halte van buslijn 23 voor de deur van het complex.

Parkeren:
Vanaf het parkeerdek boven het winkelcentrum is de 1e verdieping direct bereikbaar. Tevens zijn de aanwezige parkeerplaatsen in overleg met verhuurder separaat te huren. Parkeren voor bezoekers op het parkeerdek van het centrum is de eerste 2 uur gratis. Dat betekent dat bezoekers van het kantoor/praktijk voldoende tijd hebben om gratis te kunnen parkeren en eventueel ook nog boodschappen kunnen doen.

Oplevering:
September/oktober 2021

Opleveringsniveau:
De kantoorruimte wordt voorzien van stadsverwarming en luchtbehandeling.

Voorschot service- en energiekosten:
Nader vast te stellen p/m² per jaar, te vermeerderen met BTW. De afrekening van de servicekosten vindt plaats op basis van jaarlijkse nacalculatie.

Huurtermijn:
Huurperioden 5 jaar en langer.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks zal de huurprijs worden herzien op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Zekerheidstelling:
Huurder dient binnen 2 weken na ondertekening van de huurovereenkomst, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een bankgarantie c.q. waarborgsom te voldoen voor een betalingstermijn van 3 maanden, inclusief servicevoorschot en (eventueel verschuldigde) omzetbelasting.

Overige voorwaarden:
Conform de NVM-huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte ex artikel 7:230a (model ROZ).