SPIJKERMAKERSSTRAAT 101a

SPIJKERMAKERSSTRAAT 101a

Multifunctionele ingedeelde industriële kantoorruimte van 168 m2 te huur nabij de Haagse binnenstad. Gelegen in een rustige leuke straat, vlak achter de monumentale en de levendige Prinsegracht.
De Spijkermakersstraat en omgeving is een buurtje waar gewoond en ook gewerkt wordt. De luwte van een woonbuurt, maar vlakbij de dynamiek van het Haagse centrumen haar winkels en horeca, nabij het Pandercomplex, de Waterspin en het Westeindeziekenhuis.
Het pand is oorspronkelijk van 1825 en in 2007 slim en functioneel verbouwd tot multifunctionele kantoorruimte door de huidige eigenaar.

Indeling en afwerking entree met twee openslaande deuren en dan een grote ruimte van eerst smal 3,5m bij 7m, dan ca 6 bij 10m, met een plafondhoogte van 4,5m2, voorzien van een donkere Tarkett vloer, gestuukte wanden en stoere lichtarmaturen. In totaal is deze ruimte ca 84m2.
Rechts twee gescheiden toiletten, met mogelijkheid een extra pantry te plaatsen in de voorruimte, daarna een ruimte van 26m2 waar de keuken gevestigd is, maar deze kan ook goed dienstdoen als vergaderruimte. In de hoek linksachter is een gang naar twee kleinere kamers van ca 12 en 18m2.
Deze locatie is met de recent geplaatste 15 zonnepanelen op het dak (hopelijk) zelfvoorzienend qua stroom.
De entree is ook nog voorzien van een elektrische roldeur.
Huurcondities

De kale huurprijs bedraagt € 2450 per maand, 0% BTW
De huurperiode is bij voorkeur 5 jaae
De waarborgsom is gesteld op 3 maanden huur

Het pand is prima bereikbaar, op loopafstand van diverse tram en busverbindingen en de Randstadrail.
Parkeren op straat is mogelijk tegen betaling.

Bovenstaande objectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte. Indien u een aanbieding wenst, zullen wij na kennismaking en bezichtiging een maatwerk huurvoorstel bieden.
De bijgevoegde plattegrond is voor indicatieve doeleinden.
Deze informatie is met zorg samengesteld en uit betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.