OUDE MOLSTRAAT 36

OUDE MOLSTRAAT 36

Niet langer meer beschikbaar

Een monumentaal klassiek kantoorpand met een achtertuin van circa 114 m² gelegen in de Oude Molstraat, één van de oudste straten van Den Haag. Het object is centraal gelegen nabij het regeringscentrum van Den Haag, op loopafstand van het Binnenhof, de Hofvijver, Paleis Noordeinde en de Koninklijke Stallen.

In de directe omgeving van het object vindt u naast enkele uitgaansgelegenheden tevens twee hotels en meerdere (boetiek)-winkels. De straat is voor een groot deel van de middag autoluw, doch middels exclusieve ontsluiting altijd bereikbaar voor bestemmingsverkeer.

Locatie:
De Oude Molstraat bevindt zich in het Haagsche Hofkwartier – een sfeergebied met historische straten en exclusieve winkelstraten. Het Hofkwartier onderscheidt zich van andere gebieden door de unieke combinatie van het aanbod.

Exclusieve winkelstraten met chique zaken met de laatste trends op het gebied van mode en design lopen naadloos over in kronkelende middeleeuwse straatjes met ambachtelijke ondernemers, verborgen historische schatten en gezellige restaurantjes en cafés.

Met recht wordt het Hofkwartier dan ook de parel van Den Haag genoemd.

Bereikbaarheid:
Per OV
Het kantoorpand is met het openbaar vervoer goed te bereiken. Op loopafstand hebben tramlijnen 1, 10 en 17 een halte. Eveneens hebben de buslijnen 22 en 24 ook een halte op loopafstand.

Per auto:
Met eigen vervoer is het kantoorpand eveneens goed te bereiken. Door de ligging in het centrum van Den Haag is het verkeersknooppunt waar de Rijkswegen A4 (Amsterdam), A12 (Utrecht) en A13 (Rotterdam)samenkomen op enkele minuten rijden bereikbaar.

Vloeroppervlakte:
De totale vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt circa 1.248 m².

Voor de verhuur is op de begane grond circa 250 m² beschikbaar, in overleg is deelverhuur mogelijk.

Parkeren:
In overleg zijn er parkeerplaatsen op het achtergelegen buitenterrein beschikbaar.

De Torengarage is goed bereikbaar, heeft voldoende capaciteit en ligt op circa 3 minuten lopen. Eveneens kan de garage Noordeinde-Heulstraat worden gebruikt.

Huurprijs:
Kantoorruimte
EUR 180,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Parkeren
Nader overeen te komen.

Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Servicekosten:
Nader overeen te komen.
De gehele begane grond beschikt over eigen nuts voorzieningen.

Huurtermijn:
Flexibele huurtermijnen mogelijk.

Aanvaarding:
Per direct