OUDE DELFT 199

OUDE DELFT 199

Per 1 januari te huur: 2 werkplekken in grotere ruimte en 1 unit van 24,5 m2. Beide op de eerste etage van een bijzonder rijksmonument uit de 19e eeuw, plaatselijk bekend als het Lambert van Meertenhuis.

Het pand is enkele jaren geleden aangekocht door Vereniging Hendrick de Keyser en onlangs gerenoveerd. De begane grond zal in de nabije toekomst een museumfunctie krijgen en zal ook worden verhuurd voor kleinschalige evenementen.

De 1e etage wordt volledig gehuurd door Goedemiddag!, een tweetal ondernemers actief in online communicatie en zij hebben nog voldoende ruimte om collega-ondernemers te kunnen huisvesten en faciliteren.

Mogelijkheden:

Unit van 24,5 m2 vaste verhuur voor minimaal 1 jaar. Opzegtermijn is drie maanden. Een kale huur van €550 per maand en voorschot servicekosten inclusief de internet en warmte van €175 per maand. Er kan gebruik gemaakt worden van een goed ingerichte keuken en de bijzondere, ruime spreekkamer met vitrinekasten. Uitzicht op de gracht en de Ouwe Jan.

Twee werkplekken ad €250 per maand in ruime kamer, voorzien van een bureau en stoel. Uitzicht op de tuin. Mogelijkheid om spullen achter te laten. Inclusief internet, koffie, thee, gebruik van keuken, het balkon en de spreekkamer.

Oude Delft 199 is gelegen op loopafstand van NS station Delft Centraal en tram 1 en 19 stoppen dichtbij.

Meer weten? Neem contact op!