LANGE VOORHOUT 15 DEN HAAG PULCHRI STUDIO

LANGE VOORSHOUT 15 DEN HAAG PULCHRI STUDIO

Representatieve en lichte geheel gerenoveerde kantoorruimte van 50m2 te huur in Studio Pulchri, Lange Voorhout 15 te Den Haag.

Kantoor houden in Haags erfgoed op die lange lindelaan? In Pulchri Studio komt binnenkort een prachtige geheel gerenoveerde monumentale kantoorruimte beschikbaar voor een nieuwe huurder. Meer weten? Ik hoor het graag!

Het betreft een rechthoekige lichte hoge ruimte geleden in de achterbouw met een eigen pantry, nieuwe parketvloer, marmeren schouw, alles kant en klaar. Alleen nog eigen internet en telefonie regelen en aan de slag hier op deze bijzondere plek met een unieke geschiedenis. De unit is tevens voorzien van een eigen bel bij de entree, een zelfstandig alarm en is 24/7 beschikbaar.

Andere huurders zijn een marketing en communicatie bureau, een cateringbedrijf, een advocaat en een architectenbureau.

De huur per maand bedraagt €1656 exclusief 21% BTW. Dit bedrag is inclusief de vaste niet verrekenbare kosten voor gebruik van elektra, water, schoonmaak algemene ruimten, huishoudelijke voorzieningen algemene ruimten, glasbewassing, warmte, gebruik van algemene faciliteiten als toiletten, receptiedienst, onderhoud installaties etc. Nieuwe huurders krijgen bovendien een jaar bedrijfslidmaatschap cadeau voor maximaal 5 personen ter waarde van €1050.

Borgsom 1 maand huur incl servicekosten en inclusief 21% BTW

Huurduur is voor drie jaar, kortere of langere huur is bespreekbaar.

Bovenstaande objectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte. Indien u een aanbieding wenst, zullen wij na kennismaking en bezichtiging een maatwerk huurvoorstel bieden.

Deze informatie is met zorg samengesteld en uit betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.