KAZERNESTRAAT 36 A

KAZERNESTRAAT 36 A

Inmiddels verhuurd

Industriële bedrijfsruimte, knus gelegen, studio of kantoorruimte, in de rustige Kazernestraat, niet ver van alle stadse vertier in Den Haag. Gevestigd in een pand, gebouwd in 1880 en in gebruik genomen als uitgeverij. Door huidige eigenaar verbouwd naar bedrijfsruimte.

Via een klein voorportaal met ruime opslagmogelijkheid betreedt je een ruimte die bijna vierkant van model is, Circa 90m2 in totaal. Voorzien van een ruim keukenblok, inclusief grote koelkast, eigen toilet, een kleine berging. Goed te gebruiken bijvoorbeeld als studio, waar mede door de indeling en de hoogte (3.70 m.) gemakkelijk 5 man aan de slag kan zonder elkaar in de weg te lopen.

In de buurt is alleen betaald parkeren op straat en in enkele naburige parkeergarages mogelijk. Bedrijfsparkeervergunning mogelijk voor €341,53 per jaar

Huurprijs
De kale huurprijs bedraagt €950,– per maand, 0% BTW! De verwachte lasten voor gas, water en elektriciteit bedragen €130 excl. 21% BTW. Dze schatting is gebaseerd op het verbruik van laatste huurder.

Beschikbaar per 1 oktober a.s. en mogelijk eerder.