HERDERSTRAAT 10

HERDERSTRAAT 10

MULTIFUNCTIONELE EN REPRESENTATIEVE KANTOORRUIMTE/SHOWROOM/BEDRIJFSRUIMTE van 126 m2 verdeeld over drie lagen, uitstekend te gebruiken voor zakelijke en creatieve dienstverleners in hartje centrum Den Haag.

Gelegen in een charmant rijtje huizen, tussen Paviljoensgracht en Lutherse Burgwal richting Boekhorststraat dat een steeds aantrekkelijk winkel- en verblijfsgebied wordt. Uiteraard ook op een steenworp afstand van Grote Markt en de rest van de Haagse Binnenstad, met ruime keuze aan winkels en horeca.

De vorige eigenaar heeft het pand in 2003 aan een grondige renovatie onderworpen en heeft door een slim gebruik van lichtstraten in de gevel en het dak, en doorbraken van plafonds het pand heel functioneel gemaakt en nieuw daglicht tot op de begane grond in het pand binnengehaald.

Indeling en afwerking
De begane grond heeft een vestibule van 3m bij 1.85m, met daarna een lang en smal oppervlak van ca. 3m bij 17m met een trap naar boven, toilet en een uitgang naar de buitenruimte van 15m2 en. De eerste etage is ca 3m bij 17m en heeft een ruime keuken met ingebouwde vaatwasser, fornuis en koelkast. De tweede etage heeft een oppervlak van ca.20m. Aan de voorzijde bevind zich nog de badkamer met toilet, van toen het pand nog in gebruik was als woning. Nu is deze ruimte in gebruik als magazijn.

De huidige gebruiker van het pand is een consultancybedrijf dat binnenkort naar Rotterdam verhuist. Zij hebben het pand slim ingericht en hebben ca. 12 werkplekken gemaakt. Met wat eenvoudige aanpassingen en een andere inrichting gaat het pand zich ook gemakkelijk voegen naar ander gebruik, of intensiever gebruik, bijvoorbeeld meer werkplekken. De basis is van het pand is neutraal.

Opleveringsniveau:
Laminaatvloeren
Alarm
Lichtarmaturen en gordijnen
Databekabeling
DSL en ‘kabel’ aanwezig

Huurcondities
• De kale huurprijs bedraagt € 1.950 per maand inclusief water, 0% BTW
• De huurperiode is bij voorkeur voor langere duur. Een kortere periode is bespreekbaar
• Overname van inventaris huidige gebruiker is bespreekbaar
• Borg is 3 maanden huur

Het pand is uitstekend bereikbaar, zowel met de tram (2 haltes van Centraal Station, niet ver van Hollands Spoor), als met de fiets of de auto (5 minuten vanaf de A12, afrit 2. Betaald parkeren om de hoek met een vergunning of in parkeergarage Lutherse Burgwal, mogelijkheid voor bewonersabonnement).

Bovenstaande objectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte. Indien u een aanbieding wenst, zullen wij na kennismaking en bezichtiging een maatwerk huurvoorstel bieden
Deze informatie is met zorg samengesteld en uit betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.