HAAGWEG 137

HAAGWEG 137

Op de Haagweg 137 in Rijswijk, grenzend aan de woonwijk Leeuwendaal ligt een monumentale vrijstaande villa uit 1907 in chaletstijl. Gezondheidscentrum Oud Rijswijk is op de begane grond gevestigd en op de 1e etage zit een advocatenkantoor.

In het gezondheidscentrum zit o.a. een huid- en oedeemtherapeut, een psychologische praktijk en een dieetcoach.

Binnenkort komt er een leuke kamer op de begane grond vrij voor een persoonlijke of zakelijke dienstverlener. Het is een fijne afsluitbare kamer van ca. 4,25 bij 5.50 meter, voorzien van een mooie vloer, raambekleding en een inbouwkast. Kosten bedragen €775 per maand.

Op de begane grond is ook nog de mogelijkheid om parttime gebruik te maken van de behandelkamer van de huidtherapeut. Dit is een lichte kamer van ca. 3.80 bij 5.50 meter, met extra nog een kleine serre aan de voorkant van het pand. Met gebruik van de elektrisch verstelbare behandeltafel. Deze ruimte is beschikbaar op maandagen en woensdagen en in overleg andere momenten. Kosten bedragen per maand €390

Voor beide bedragen geldt 0% BTW, incl. gebruik van koffie, thee, internet, keuken en wachtruimte. Parkeren is gratis voor de deur en op eigen terrein.

Huur is op te zeggen met inachtneming van een termijn van zes maanden.