flex@diem-80_cyaan

Per 1 september 2018 is flex@diem niet langer meer geopend. Ik heb met veel plezier deze flexplekken bijna zeven jaren gerund, en het was eigenlijk een soort uit de hand gelopen experiment. Dat best geslaagd te noemen is, vooral de eerste jaren dat ik er veel energie in de marketing ervan stak. Ik kan met trots terugkijken op deze periode, zeker als ik weer hoor hoe ondernemers die hier zijn opgestart deze locatie hebben ervaren. Hoe velen van hun zijn gegroeid als persoon en/of ondernemer. En ondernemers die elkaar ontmoetten bij de Open Zeeheldenlunch en Open Coffee nog steeds samenwerken. Daar deed ik het ook voor!

“Dankzij flex@diem werk ik met een betere focus, waardoor mijn bedrijf sneller groeit.”

flex@diem is een flexibele en inspirerende plek voor ondernemende mensen om te werken, te ontmoeten en te inspireren. Gevestigd in bedrijfsverzamelgebouw Diemensie, de voormalige Industrieschool voor meisjes in het Zeeheldenkwartier in Den Haag. Kom eens vrijblijvend een dagdeel bij ons werken.

Beoordeel ons via Facebook

ACTUEEL

 

 

FAD-Actueel-1_1077x625Open Lunches voor ondernemers. 

Regelmatig doen we een Open Zeehelden-lunch in flex@diem. Gebaseerd op Amerikaans concept (ieder neemt wat te eten en drinken mee) met lichte sturing vanuit Dorrit Steens om het gevarieerd te houden. Voor huurders van Diemensie, de flexwerkers van flex@diem, voor ondernemende buurtgenoten en andere leuke mensen. Mail Dorrit Steens en vraag om een nieuwe datum.

Bij  ons werken o.a   Stichting Diemensie www.diemensie.nl / Jos Hoogelander www.kesp.nll / Mariken Stoutmeijer / Jolanda Verstraete www.ciep.com  /Belèn Balanya https://corporateeurope.org/ JIJ BINNENKORT? Kom een keer op proef!

 

JOUW WERKPLEK

 

FAD-Jouw-WErkplek-1_1077x625 In monumentale voormalige Industrieschool voor meisjes www.diemensie.nl Gelegen in bruisend Zeeheldenkwartier Den Haag Veel daglicht, comfort, ruimte is representatief en inspirerend Aparte, verplaatsbare bureaus, in hoogte verstelbare bureaustoelen Wifi toegang tot internet/wifi kleuren laserprinter Drie vrij te gebruiken spreekkamers, mits beschikbaar Opbergruimte in kast en lockers Regelmatig netwerkbijeenkomsten Op 20 meter afstand van Greenwheels, op 150 meter OV Randstadrail en tram 17 150 meter van Haags Designkwartier, gevarieerde winkelstraten met o.a. leuke lunchrooms Link naar Youtube: https://youtu.be/EFpesHRqVmc

TARIEVEN

FAD-Tarieven_1077x625Tarieven per maand Fulltime € 270 per maand (ook avond en weekend) Fulltime inclusief 1 uur ondernemerscoaching per maand € 300 Parttime € 195 per maand (ochtend/middag, even/oneven dagen) 12 rittenkaart oftewel 96 uur werken € 350 per kwartaal Eenmalige sleutelborg €50, retour bij vertrek, Opzeggen 30 dagen na ingang abonnement. Inclusief Simon Lévelt thee en Nespresso koffie, professionele laser color printer/copier/scanner max. 100 kopiëen per maand. Opbergruimte in de kast en tijdelijk gebruik locker.Incidentele huur v.a. € 35 in overleg.

CONTACT

 

flex@diem is een initiatief van Dorrit Steens, www.dorritsteens.nl en Stichting Diemensie www.diemensie.nl. Wil je kennismaken met flex@diem, mail voor een afspraak naar Dorrit Steens.