ELANDSTRAAT 40 A

ELANDSTRAAT 40 A

Parel van een parterre in het Zeeheldenkwartier

Klassieke handig ingedeelde parterre (84m2) in Zeeheldenkwartier. Paleistuin en tram 16 om de hoek in hele nette staat, zo te betrekken. Geschikt voor praktijkhouders, trainers, en andere ondernemers.

Van buiten oogt het 19e eeuwse pand wat bescheiden. Eenmaal binnen is het een oase van rust en ruimte. In de voormalige dokterspraktijk is de open ruimte met glazen pui en uitzicht op de stadstuin de echte troef. Een grote werkkeuken en de lounge/bibliotheek met marmeren vloer geven de parterre extra cachet en maken dat deze locatie ook goed bruikbaar is voor bijvoorbeeld twee ondernemers die elk een eigen ruimte wensen. Ook een iets groter bedrijf dat een aantal werkplekken voor kantoorwerkers wil inrichten kan hier prima terecht.

Het pand is rolstoeltoegankelijk. De CV is nieuw (2021). Er is vloerverwarming. Overal dubbel glas. Gladde vloeren. De keuken is voorzien van een combi-oven, vaatwasser en koelkast en is op maat gemaakt van Frans eiken met een natuurstenen blad. In de lobby een diepe kast met veel opbergruimte. Ook zijn alle ruimtes voorzien van inbouwspots, patches voor internet.

De huur is inclusief gebruik van twee parkeerverguniningen. Desgewenst kan de nieuwe huurder ook gebruik maken van alle aanwezige zaken zoals wifi, kleuren-laserprinter, keukeninventaris, boekenkasten. Bovendien is het mogelijk de parterre (deels) gemeubileerd te huren (o.a. met antieke werktafels, designstoelen, boeken- en archiefkasten, opbergtrolleys, servies, Nespressomachine, snelfilterkoffieapparaat en waterkoker).

 

Indeling:

Entree, deur naar de brede hal met marmeren vloer, met aan de rechterkant de deur naar de ruime eetkeuken, ca 20m2 die ook goed gebruikt kan worden als een zelfstandig kantoor.

De hal biedt aan de andere kant toegang tot de ruime tuinkamer van 37m2 die door zijn indeling voor vele doelen geschikt kan zijn. Deze hal is nu in gebruik als bibliotheek/wachtruimte maar zou zelfs ook nog werkplekken kunnen bieden.

Bovenstaande objectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte. Indien u een aanbieding wenst, zullen wij na kennismaking en bezichtiging een maatwerk huurvoorstel bieden.

Deze informatie is met zorg samengesteld en uit betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Getoonde plattegronden zijn indicatief.