Caballero Fabriek

Cab Fab

De Caballero Fabriek in de Binckhorst Den Haag biedt bijzondere kantoor-, studio- en bedrijfsruimte met een industrieel karakter, voor MKB ondernemers actief in architectuur, communicatie, website, vormgeving of ICT-oplossingen.

Deze units variëren van 26 tot 573m2

De Caballero Fabriek is door de gemeente Den Haag herontwikkeld tot een bijzonder bedrijfsverzamelgebouw en opende haar deuren in 2006.

De kruisbestuiving tussen de verschillende bedrijven met behoud van het industriële karakter van het gebouw is het centrale thema van de fabriek. Op veel plekken is het gebouw in originele staat teruggebracht. Nieuwe toevoegingen hebben een duidelijk herkenbare eigentijdse styling.

De fabriek biedt naast gevestigde bedrijven ook ruimte aan startende ondernemers in de ICT-branche. en netwerk en delen faciliteiten als vergaderruimten, pantry’s en lunchroom.

Het complex omvat in totaal 12.000 m2 kantoren en bedrijfsruimten en biedt plaats aan een grote verscheidenheid aan bedrijven. Aangezien er nog diverse originele details in het pand bewaard zijn gebleven, ademt het gebouw een bijzonder aangename sfeer uit. De ligging van de Caballero Fabriek ten opzichte van het centrum van Den Haag en nabijheid van uitvalswegen naar de A4 en de A12, de inspirerende industriële omgeving, als wel de ruime parkeervoorzieningen zijn enkele van de aantrekkelijke aspecten voor bedrijven om vanuit deze locatie te opereren.