BOEKHORSTSTRAAT

BOEKHORSTSTRAAT

Per 1 februari 2020 komt nummer 157 beschikbaar.

Voor het Haags Makerskwartier Boekhorststraat-Zuidwal, ben ik regelmatig op zoek naar creatieve huurders, (startende) ondernemers die een atelier én winkel zoeken. De panden die Stadsherstel Den Haag e.o. verhuurt willen zij graag beschikbaar stellen aan bijzondere ondernemers die producten vervaardigen die bijzonder, duurzaam, fraai, origineel en authentiek zijn. Als je in aanmerking wil komen, geef dan vooral door waarom je goed past in het Haags Makers Kwartier.

Dit charmante hoekpandje ad 34m2 is geschikt voor ondernemers die niet te veel vloeroppervlak nodig hebben. Kosten bedragen €406 per maand, €25 voor servicekosten en g/w/l voor eigen rekening van de huurder. Excl. 21% BTW.  Huur voor de duur van vijf jaar, met een tussentijdse opzegmogelijkheid na twee jaar. Waarborgsom 3 x de maandhuur incl BTW.

We zoeken vooral ondernemers die iets maken, een gebruiksproduct, zoals een klok, een stoel, een tafel, een riem, een …….ondernemers die ter plekke produceren, die ook interessant winkelaanbod hebben, die pro-actief zijn en graag samenwerken met andere winkeliers.


Codewoorden: hip and happening, creatief, anders dan anders, betrokken, apart, sociaal, ambachtelijk, innovatief en enthousiast en aantrekkelijk. PS Je moet het niet hebben van ”de loop” in de straat. Geen voelselproductie, geen horeca, alleen ondergeschikte horeca is hier mogelijk.