BOEKHORSTSTRAAT

BOEKHORSTSTRAAT 189

Inmiddels verhuurd!

Op dit moment is het hoekpand Boekhorststraat 191/Zuidwal beschikbaar per 1 juni 2019. Een  echte zichtlocatie met de markiezen. Dit pand is ca 56 m2 en de huur is in jaar 3 €706.

Voor het Haags Makerskwartier Boekhorststraat-Zuidwal, ben ik regelmatig op zoek naar creatieve huurders, (startende) ondernemers die een atelier én winkel zoeken. De huur is bewust laag gehouden, met een ingroeihuur van 50% in jaar 1, 75% in jaar 2, naar 100% van de huurprijs in jaar 3. De panden die Staedion en Stadsherstel Den Haag e.o. te verhuren hebben, willen we graag beschikbaar stellen aan bijzondere ondernemers die producten vervaardigen die bijzonder, duurzaam, fraai, origineel en authentiek zijn. Op dit moment zijn er geen panden beschikbaar, maar dat kan natuurlijk zomaar veranderen. Als je in aanmerking wil komen, geef dan vooral door waarom je goed past in het Haags Makers Kwartier.

We zoeken vooral ondernemers die ter plekke produceren, die ook interessant winkelaanbod hebben, die pro-actief zijn en graag samenwerken met andere winkelier.
Codewoorden: hip and happening, creatief, anders dan anders, betrokken, apart, sociaal, ambachtelijk, innovatief en enthousiast en aantrekkelijk. PS Je moet het niet hebben van ”de loop” in de straat.