BOEKHORSTSTRAAT

BOEKHORSTSTRAAT

Voor het Haags Makerskwartier Boekhorststraat-Zuidwal, ben ik regelmatig op zoek naar creatieve huurders, (startende) ondernemers die een atelier én winkel zoeken. De panden die Stadsherstel Den Haag e.o. verhuurt willen zij graag beschikbaar stellen aan bijzondere ondernemers die producten vervaardigen die bijzonder, duurzaam, fraai, origineel en authentiek zijn. Als je in aanmerking wil komen, geef dan vooral door waarom je goed past in het Haags Makers Kwartier.

Boekhorststraat 191 is sinds de zomer van 2020 weer beschikbaar voor verhuur gekomen. Een prachtige zichtlocatie, met drie winkelruiten is dit pand één grote etalage van ca 56,5m2. De maandhuur bedraagt €750 kale huur en er is een vaste toeslag van €25 servicekosten voor het onderhoud van de mechanische ventilatie en de CV. Ook gezien de prominente plek aan het begin (of juist eide) van de Boekhorststraat zoeken we naar een hele leuke en bijzondere huurder.

In september 2020 is het pand in gebruik gekomen voor een tijdelijke periode. In de tussentijd blijf ik rondkijken naar de ideale huurder.

We zoeken vooral ondernemers die iets maken dus, een gebruiksproduct, zoals klokken, meubels, ruimen, tassen,

Ondernemers die ter plekke produceren, die ook interessant winkelaanbod hebben, die pro-actief zijn en graag samenwerken met andere winkeliers.

Codewoorden: hip and happening, creatief, anders dan anders, betrokken, apart, sociaal, ambachtelijk, innovatief, enthousiast en aantrekkelijk. PS Je moet het niet hebben van ”de loop” in de straat. Geen voelselproductie, geen horeca, alleen ondergeschikte horeca is hier mogelijk, dat is op max. 20% van het winkeloppervlak..