BOEKHORSTSTRAAT

BOEKHORSTSTRAAT

Voor het Haags Makerskwartier Boekhorststraat-Zuidwal, ben ik regelmatig op zoek naar creatieve huurders, (startende) ondernemers die een atelier én winkel zoeken. De panden die Stadsherstel Den Haag e.o. verhuurt willen zij graag beschikbaar stellen aan bijzondere ondernemers die producten vervaardigen die bijzonder, duurzaam, fraai, origineel en authentiek zijn. Als je in aanmerking wil komen, geef dan vooral door waarom je goed past in het Haags Makers Kwartier.

Uiterlijk 1 september aanstaande komt Boekhorststraat 191 beschikbaar voor verhuur. Een prachtige zichtlocatie, met drie winkelruiten is dit pand één grote etalage van ca 56,5m2. De maandhuur bedraagt €750 kale huur en er is een vaste toeslag van €25 servicekosten voor het onderhoud van de mechanische ventilatie en de CV.

We zoeken vooral ondernemers die iets maken dus, een gebruiksproduct, zoals een klok, een stoel, een tafel, een riem, een ……..kom maar op!

Ondernemers die ter plekke produceren, die ook interessant winkelaanbod hebben, die pro-actief zijn en graag samenwerken met andere winkeliers.

Codewoorden: hip and happening, creatief, anders dan anders, betrokken, apart, sociaal, ambachtelijk, innovatief, enthousiast en aantrekkelijk. PS Je moet het niet hebben van ”de loop” in de straat. Geen voelselproductie, geen horeca, alleen ondergeschikte horeca is hier mogelijk, dat is op max. 20% van het winkeloppervlak..