ACHTEROM 2A

ACHTEROM 2 A

Algemeen
Veel Haagser dan hier kan het niet worden. Deze kantoorruimte is gelegen in het winkelhart van de binnenstad en biedt prachtig uitzichten naar de meest bijzondere locaties van Den Haag, zoals het Buitenhof, de Hofvijver, de voormalige Bonneterie, Hotel restauarant Het Gouden Hoofd, De Snoeptrommel, de Passage en de Haagse Bluf. De kantoorruimte is gelegen aan de Gravenstraat en bereikbaar via het Achterom.

Het pand is gebouwd in 1911 en heeft een bijzondere en authentieke uitstraling, vooral aan de buitenzijde.

Op de 3e t/m de 5e etage is er een kantoorruimte beschikbaar van circa 133 m².

Via de lift op de trap ga je naar de derde etage, die bestaat uit een soort kamer-ensuite met een L vorm waar de pantry zich bevindt met balkon, de 4e etage bestaat uit een tweetal ruimtes en bakon en de 5e etage bestaat uit twee wat kleinere ruimtes. Door de indeling en de verschillende etages kunnen er verscheidene mensen werken zonder elkaar tot last te zijn. De indeling is als volgt:

3e verdieping: 53 m² v.v.o.
4e verdieping: 44 m² v.v.o.
5e verdieping: 37 m² v.v.o.

Door de ligging in de binnenstad is het kantoor vooral via het openbaar vervoer uitstekend te bereiken.
De haltes van de navolgende bus-en tramlijnen liggen op loopafstand (tram 2, 3, 4, 6, 9,15, 16, 17/ bus 22, 24,en 25).

Parkeren
Middels betaald parkeren aan de openbare weg en op loopafstand bevinden zich meerdere parkeergarages. (Heulstraat, Laan, Plein, Parkstraat na 18:00 uur en in het weekend), Stadhuis, Fluwelen Burgwal en Grote Marktstraat).

Huurprijs kantoorruimte
€ 1.450,– per maand, te vermeerderen met BTW.

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien niet geopteerd kan worden voor BTW belaste verhuur, zal de huurprijs met 6,5% worden verhoogdom het BTW verlies te compenseren.

Gebruik
Conform artikel 7:230a BW als kantoorruimte.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De volgens het bovenstaande geïndexeerde huurprijs zal nimmer lager zijn dan die van de voorafgaande huurjaren.

Servicekosten
Het voorschot servicekosten bedraagt € 35,- per m² per maand, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting. Verrekening van de werkelijke kosten zal achteraf plaats vinden.

Opleveringsniveau
De ruimte zal worden opgeleverd in de huidige staat, onder andere voorzien van:
• Gezamenlijke entree begane grond
• Verwarming d.m.v. c.v. installatie
• Pantry
• Toilet
• Personenlift

Een ander opleveringsniveau is in overleg mogelijk.